Mike Training & Coaching

Get in Shape in 12 weken!

Zomer komt eraan, tijd om weer fit te worden met de Get in Shape challenge!

Wat houdt het in?

In 12 weken tijd gaan wij ons uiterste best om jou fit te krijgen voor de zomer, zodat je zelfverzekerd naar de strand kan! Hoe geweldig zou dat zijn?
 
Hoe gaan we dit realiseren?
  • Gerichte coaching: dit houdt in dat je wordt voorzien van deskundige begeleiding van een professionele en ervaren coach.
  • Op persoonlijke doelen gericht trainingsprogramma: hierbij staat veilig en verantwoord sporten en bewegen centraal staat.
  • Verantwoord voedingsschema: wij adviseren jou zeer goed over een verantwoord voedingsschema.
  • Na verloop van tijd word je sterker, slanker en ga je strakker in je vel zitten. Daarbij merk je al snel een verbetering van je algehele conditie.
  • Je wordt geadviseerd hoe je na de programma strak en slank kunt blijven! 

Je progressie wordt bijgehouden, alles wordt gemonitord zodat jij de beste begeleiding krijgt die je kan verwachten. We zorgen er samen voor dat je verantwoord en veilig gaat afvallen, dat je gezondheidsrisico’s verminderen en algehele welzijn verbetert! 

Aanmelden kan nog tot:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Mike’s Personal Training & Coaching is een jong en ambitieus bedrijf en ambieert om het beste uit mensen hun leven te halen. Dit doen wij door middel van personal training & coaching op het gebied van voeding, training & mindset.

De personal trainingen worden gegeven in de Fitness Fabriek in Dokkum. Hier beschikken wij over een ruim aanbod van apparatuur om ieder doelgroep te kunnen coachen. Zo hebben wij een ruime keuze aan oefeningen die we kunnen uitvoeren.

4.5/5
Deelnemers geven ons gemiddeld 4,5 uit 5 sterren!
4.5/5

Meest gestelde vragen

Vooraf gaan we een volledige analyse maken van jouw situatie. Aan de hand daarvan maken wij een plan/programma die specifiek voor jou is afgestemd. En daarna kunnen we aan de slag!

Je kunt jouw coach  telefonisch, via Whatsapp of e-mail bereiken voor al jouw vragen.

Ja, dat kan. Maar daar zijn wij geen voorstander van, omdat het resultaat wat je uiteindelijk kunt bereiken dan een stuk minder is in de praktijk. De coaching zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij het resultaat bereikt wat je graag zou willen. Je leert hoe jij het resultaat kunt bereiken wat je wil gaan bereiken. Met een los schema leer je in de praktijk niets.

Ja, dat kan. Echter zal er niks veranderen qua prijs. Je zult nog steeds hoogwaardige kwaliteit coaching krijgen, alleen de focus zal nu ergens anders op gelegd worden.

Wij hanteren een minimale termijn van 3 maanden voor de coaching. Je kunt je gewoontes, gedrag en  levensstijl niet binnen een zeer korte termijn aanpassen. Wij willen jou uiteindelijk het gewenste resultaat geven, daarom hanteren wij minimaal 3 maanden. Wij zien ook dat eigenlijk iedereen langer dan 3 maanden een traject bij ons volgt.

Kennis maken?

Vraag nu een gratis instakegesprek aan!

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis intake.