Mike Training & Coaching

Small Group Personal Training

Voor ieder die er van houdt in groepsverband te trainen en fitter te worden!

Wat houdt het in?

Wil je graag in groepsverband trainen en werken aan je doelen? Dan is groepstraining een prima optie! Groepstrainingen bieden de voordelen van het werken in een lager tempo met een personal trainer en intensief samenwerken met andere mensen. 

  • Een groep kan uit maximaal 4 personen bestaan: door de beperkte omvang is individuele coaching in training heel goed mogelijk en heeft samen sporten vaak een extra motiverend en uitdagend effect.
  • Je kunt je eigen groep starten: met vrienden of lid worden van een bestaande groep. 
  • Groepstrainingen duren 35 minuten: de trainingen zijn specifiek op maat gemaakt voor kleine groepen (tot 4 personen), gericht op fitness en functionele training.
  • Na verloop van tijd word je sterker, slanker en ga je strakker in je vel zitten. Daarbij merk je al snel een verbetering van je algehele conditie.
  • Doelgericht, specifiek en met persoonlijke aandacht!

De trainingen zullen op vaste tijden plaats vinden. 

Voor wie is Small Group Personal Training?

Small group personal training is voor iedereen die van groepstraining houdt maar ook de uitdaging van individuele training wil. Ook voor wie naast het Personal Training extra uitdaging zoekt om in groepsverband te werken aan zijn/haar doelen!

Wat zijn de kosten?
De kosten voor een training bedragen:

  • €15  p.p. voor één training per week.
  • €25 p.p. voor twee trainingen per week. 

Een groep kan maximaal 4 personen bevatten. Je kunt een groep vormen met vrienden en/of familie, maar je kunt ook lid worden van een bestaande groep. Je kunt dan op je eigen niveau en in je eigen tempo trainen met groepsleden die dezelfde trainingsdoelen delen. 

Tijdens groepstrainingen word je gecoacht op training, mindset en motivatie. Omdat je in een groep werkt, richten onze personal trainers zich op jou als individu. Tegelijkertijd word je meegenomen in een inspirerende “teamflow”.

Er zijn veel mogelijkheden: van cardio tot krachttraining, van houding tot flexibiliteit, van stabiliteit tot coördinatie en meer. Omvat alle spiergroepen. Houd je van afwisseling en wil je je niet snel vervelen, dan is groepstraining iets voor jou.

Meest gestelde vragen

Vooraf gaan we een volledige analyse maken van jouw situatie. Aan de hand daarvan maken wij een plan/programma die specifiek voor jou is afgestemd. En daarna kunnen we aan de slag!

Je kunt jouw coach  telefonisch, via Whatsapp of e-mail bereiken voor al jouw vragen.

Ja, dat kan. Maar daar zijn wij geen voorstander van, omdat het resultaat wat je uiteindelijk kunt bereiken dan een stuk minder is in de praktijk. De coaching zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij het resultaat bereikt wat je graag zou willen. Je leert hoe jij het resultaat kunt bereiken wat je wil gaan bereiken. Met een los schema leer je in de praktijk niets.

Ja, dat kan. Echter zal er niks veranderen qua prijs. Je zult nog steeds hoogwaardige kwaliteit coaching krijgen, alleen de focus zal nu ergens anders op gelegd worden.

Wij hanteren een minimale termijn van 3 maanden voor de coaching. Je kunt je gewoontes, gedrag en  levensstijl niet binnen een zeer korte termijn aanpassen. Wij willen jou uiteindelijk het gewenste resultaat geven, daarom hanteren wij minimaal 3 maanden. Wij zien ook dat eigenlijk iedereen langer dan 3 maanden een traject bij ons volgt.

Kennis maken?

Vraag nu een gratis instakegesprek aan!

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis intake.