Bedrijfstraining


Personal training voor ondernemers met een drukke agenda biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook tal van voordelen op zakelijk gebied. Met een flexibele planning kunnen ondernemers hun trainingen aanpassen aan hun vaak hectische agenda’s. Hierdoor kunnen ze zowel mentaal als fysiek in topvorm blijven, met behulp van een coach. Vele ondernemers gaan je al voor, zo zou je tijdens je trainingen netwerken met andere ondernemers uit de buurt. Tenslotte kan sporten een positief effect hebben op de werksfeer, hoef je als drukke ondernemer zelf minder keuzes te maken en het kan belastingtechnisch in jouw voordeel werken. 

Een coach als strategische partner

Een professionele coach voor drukke ondernemers met overvolle agenda’s kan een essentiële ondersteuning bieden. Vaak is een nieuwe gewoonte het eerste wat verdwijnt als je het te druk krijgt. Door zich te richten op maaltijdplanning en aangepaste fitnessregimes, neemt de coach de last van deze beslissingen weg. Dit stelt ondernemers in staat om zich te concentreren op hun werk, terwijl ze toch gezonde eetgewoonten behouden en hun fysieke gezondheid verbeteren. De coach fungeert hierbij als een strategische partner, waardoor drukke professionals efficiënter om kunnen gaan met hun kostbare tijd.

Regelmatige lichaamsbeweging met een stok achter de deur kan een uitkomst zijn voor ondernemers. Vaak steek je niet zoveel tijd in je gezondheid als in je bedrijf en komt daarmee je gezondheid op een laag pitje. Je fysieke gezondheid speelt een grote rol speelt bij je mentale scherpheid en stressbestendigheid, die je goed kan gebruiken in de veeleisende wereld van ondernemerschap. Vaak dient een afspraak met je coach als stok achter de deur om toch even wat tijd voor jezelf vrij te maken.

bedrijfstrainingen

We trekken onze begeleiding graag organisatiebreed, omdat we hebben gezien dat dat de beste resultaten oplevert. Vanuit dat oogpunt hebben we een traject ontwikkeld om zowel directie als team te begeleiden. Ontdek hoe onze op maat gemaakte bedrijfstrainingen uw gehele team en organisatie positief kunnen beïnvloeden. Of het nu gaat om groepstraining of individuele coaching, onze trajecten zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. Door te investeren in trainingen voor uw team, plukt u niet alleen de vruchten van verbeterde prestaties en productiviteit, maar ook van een positieve sfeer en betrokkenheid van uw medewerkers. Het bevordert teambuilding, communicatie en het oplossen van problemen. Een gezamenlijke sportactiviteit onder leiding van een coach, kan zelfs dienen als informele setting voor het bespreken van zakelijke ideeën, of het stimuleren van creativiteit. Sporten bevordert teambuilding, stimuleert de gezondheid en kan zo bijdragen aan een betere werksfeer.

Trainen met belastingvoordeel

Afsluitend, maar niet geheel onbelangrijk: ondernemers kunnen profiteren van belastingvoordelen door te investeren in een coaching traject. Het inschakelen van een professionele coach voor niet alleen fitness, maar ook voor zakelijke strategieën kan als aftrekpost dienen. Je stimuleert niet alleen een gezonde levensstijl, maar ook zakelijke groei en ontwikkeling. Het is een investering in zowel fysiek als zakelijk welzijn. Het voordeel van sporten bij Mike Personal Training & Coaching is de flexibele agenda. Je kan kort van te voren een training plannen of juist afzeggen, rekening houdend met jouw wisselende agenda.

Ondernemer aan het woord:
''Door mijn gezondheid prioriteit te geven merk ik dat ik meer energie heb en daardoor productiever ben, meer structuur in mijn bedrijf heb aangebracht, wat heeft geleid tot meer zakelijk succes''​