BEDRIJFSTRAINING

Tijdsefficient

Met een personal trainer maakt u effectief gebruik van uw tijd. We houden niet van onnodige oefeningen en trainen dan ook zo doelgericht mogelijk.

flexibele agenda

We begrijpen dat u als ondernemer vaak te maken krijgt met onverwachte vergaderingen of meetings die uitlopen. Hier houden we dan ook altijd rekening mee.

organisatiebreed

Of het nu gaat om groepstraining of individuele coaching, onze trajecten zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf.

belastingvoordeel

Het inschakelen van een professionele coach voor niet alleen fitness, maar ook voor zakelijke strategieën kan als aftrekpost dienen.

Een coach als strategisch partner

Een professionele coach voor drukke ondernemers met overvolle agenda’s kan een essentiële ondersteuning bieden. Vaak is een nieuwe gewoonte het eerste wat verdwijnt als je het te druk krijgt. Door zich te richten op maaltijdplanning en aangepaste fitnessregimes, neemt de coach de last van deze beslissingen weg. Dit stelt ondernemers in staat om zich te concentreren op hun werk, terwijl ze toch gezonde eetgewoonten behouden en hun fysieke gezondheid verbeteren. De coach fungeert hierbij als een strategische partner, waardoor drukke professionals efficiënter om kunnen gaan met hun kostbare tijd.

Regelmatige lichaamsbeweging met een stok achter de deur kan een uitkomst zijn voor ondernemers. Vaak steek je niet zoveel tijd in je gezondheid als in je bedrijf en komt daarmee je gezondheid op een laag pitje. Je fysieke gezondheid speelt een grote rol speelt bij je mentale scherpheid en stressbestendigheid, die je goed kan gebruiken in de veeleisende wereld van ondernemerschap. Vaak dient een afspraak met je coach als stok achter de deur om toch even wat tijd voor jezelf vrij te maken.

bedrijfstrainingen

We trekken onze begeleiding graag organisatiebreed, omdat we hebben gezien dat dat de beste resultaten oplevert. Vanuit dat oogpunt hebben we een traject ontwikkeld om zowel directie als team te begeleiden. Ontdek hoe onze op maat gemaakte bedrijfstrainingen uw gehele team en organisatie positief kunnen beïnvloeden. Of het nu gaat om groepstraining of individuele coaching, onze trajecten zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. Door te investeren in trainingen voor uw team, plukt u niet alleen de vruchten van verbeterde prestaties en productiviteit, maar ook van een positieve sfeer en betrokkenheid van uw medewerkers. Het bevordert teambuilding, communicatie en het oplossen van problemen. Een gezamenlijke sportactiviteit onder leiding van een coach, kan zelfs dienen als informele setting voor het bespreken van zakelijke ideeën, of het stimuleren van creativiteit. Sporten bevordert teambuilding, stimuleert de gezondheid en kan zo bijdragen aan een betere werksfeer.

trainen met belastingvoordeel

Afsluitend, maar niet geheel onbelangrijk: ondernemers kunnen profiteren van belastingvoordelen door te investeren in een coaching traject. Het inschakelen van een professionele coach voor niet alleen fitness, maar ook voor zakelijke strategieën kan als aftrekpost dienen. Je stimuleert niet alleen een gezonde levensstijl, maar ook zakelijke groei en ontwikkeling. Het is een investering in zowel fysiek als zakelijk welzijn. Het voordeel van sporten bij Mike Personal Training & Coaching is de flexibele agenda. Je kan kort van te voren een training plannen of juist afzeggen, rekening houdend met jouw wisselende agenda.

reviews

Doordat ik bijna dagelijks onverwachte afspraken heb, was het bijna onmogelijk om een personal trainer te vinden die hier rekening mee kon houden. Mike denkt altijd in oplossingen en zo komen we er altijd samen uit.

Janine, detailhandel

Samen met mijn team hebben we ervoor gekozen bedrijfstraining te volgen. We hebben 1 keer per week een groepstraining met 6 man en 1 keer per kwartaal voorlichting over gezonde leefstijl en een boks training met 20 man. Het is leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is, dat enthousiasme vertaald zich ook weer naar de werkvloer.

Hans, bouwbedrijf

Door mijn baan heb ik weinig tijd om te sporten. Ik heb gekozen voor Mike. Personal Training & Coaching, omdat ze ook training op locatie geven. Zo hoef ik mijn zaak niet te verlaten om te trainen en zo past het eigenlijk altijd in mijn agenda.

Monique, kapster

Interview met Symen Damstra, algemeen directeur Damstra Installatiegroep

We zijn al jaren lid bij de fitnessfabriek. Toen Bert stopte met PT heeft hij ons in contact gebracht met Mike. Persoonlijk was de motivatie om geestelijk fitter te worden om zo beter te kunnen functioneren.

Ik had niet direct een doel. Voor mij was wekelijks bewegen de motivatie en vanuit daar kijken wat op mijn pad komt.

Het persoonlijke laagdrempelige contact is wat mij erg aanspreekt. Door drukke agenda’s moet  je wel eens een afspraak verzetten, hierover word niet moeilijk gedaan en kijken we naar een ander moment dat het wel past. Dit motiveert mij om door te blijven gaan en lid te blijven.

Het resultaat zal altijd afhankelijk zijn van jouw inzet. Wel maken wij het je zo makkelijk mogelijk: wij maken voor jou een trainingsplan, waarin we precies de oefeningen, de herhalingen en gewicht in zetten. Daarbij helpen we je met je voedingspatroon: we maken op maat gemaakte voedingsschema die passen in jouw dagelijkse leven. Ook hier hoef je niet meer over na te denken, maar uiteindelijk moet jij het in de praktijk brengen en daar zal het resultaat van afhankelijk zijn. Met de goede inzet en doorzettingsvermogen kun je snel resultaat zien.

Positief, we weten er samen altijd weer iets moois, sportiefs van te maken.

Voor mezelf fitter worden door af te vallen en structureel te trainen. Voor het bedrijf, de juiste koers te blijven varen met de juiste mensen op de juiste plaats om onze klanten goed te kunnen blijven bedienen en te staan voor kwaliteit. Dit in de 3 noordelijke provincies.

Dat is bijna elke vrijdag als we gezamenlijk met collega’s aan het trainen zijn.