DE LOCATIE

samenwerking met de fitnessfabriek

Ontdek onze unieke samenwerking met Fitnessfabriek, een fantastisch fitnesscentrum waar we erg trots op zijn om onze klanten te mogen verwelkomen. We durven wel te zeggen dat we personal training geven in de mooiste sportschool van het Noorden. Als partners kunnen we gebruikmaken van hun prachtige faciliteiten, waardoor we een breed scala aan trainingsmogelijkheden kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke doelen. In de Fitnessfabriek is elk apparaat die je maar kan bedenken te vinden. 

Als je liever echt uit het zicht van anderen traint, is dat ook mogelijk op de tweede verdieping, waar je echt alleen met trainer kan sporten. Onze samenwerking stelt ons in staat om jou de beste fitnesservaring te bieden. Kom langs en ervaar de sfeer in de Fitnessfabriek, onder begeleiding van Mike. Personal Training & Coaching: de perfecte combinatie voor jouw beste trainingen.

trainen in de buitenlucht

Voor de mensen die liever in de buitenlucht trainen, is die mogelijkheid er ook. Ook buiten is er keuze uit apparaten, gewichten en hangt er een bokszak die we ook af en toe gebruiken tijdens trainingen.

get in touch

Ontmoet ons!

Holwerderweg 9b, 9101 PA Dokkum

Stuur een bericht!

info@mikept.com

Bel ons!

0616113176