OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Mike’s Personal Training & Coaching is een ambitieus en jong, maar ervaren bedrijf en ambieert om het beste uit mensen te halen. Dit doen we door middel van personal training & coaching op het gebied van voeding, training, leefstijl & mindset. Wij zullen met alle factoren rekening houden zodat jij het beste resultaat kan verwachten. Wij staan voor ontwikkeling, niet alleen op fysiek gebied, maar ook als mens zijnde. Daarom zijn wij in ons team ook altijd bezig om onszelf te ontwikkelen zodat wij jullie steeds een beetje beter kunnen helpen. De drie mannen in ons team: Mike, Johan en Ivo hebben alle drie jarenlange ervaring in de krachttraining en bodybuilding. De mannen hebben ook alle drie op het podium mogen staan en gebruiken graag hun kennis en ervaring in het coachen van anderen. Linda, onze diëtiste heeft ook jarenlange ervaring in de wereld van voeding en ook zij is ervaringsdeskundige in het zowel afvallen als aankomen.

De locatie

De personal training sessies worden gegeven in de Fitness Fabriek in Dokkum.  De Fitness Fabriek is een enorme, moderne sportschool waar je alle apparatuur vindt die je je maar kan bedenken, om ieder individu te kunnen coachen. Door de grote oppervlakte van de sportschool loop je elkaar nooit in de weg, zelfs niet in de spitsuren.  

Voor mensen die toch liever uit het zicht van andere sporters trainen, is een er een open verdieping met losse gewichten, hier train je echt privé samen met je trainer. 

Adres: Holwerderweg 9b, 9101 PA Dokkum

Onze missie & visie

Als team zijn wij opgeleid en ervaren in het beste in mensen naar boven te halen.  Deze werkwijze houdt in dat wij door middel van persoonlijke betrokkenheid en aandacht, en daarbij het optimaliseren van jouw training, leefstijl & mindset. 

Onze coaching stopt niet waar dat elders wellicht wel gebeurt. Ons doel is ervoor te zorgen dat naast het fitter worden, je jezelf ook ontwikkelt als mens zijnde, zodat jij uit alle aspecten in je leven het beste eruit kunt halen. Als team staan wij daarom voor persoonlijke betrokkenheid, omdat we zo het beste kunnen coachen.Door middel van coaching kun je jouw ware potentieel ontdekken en benutten. Het zou zonde zijn om kansen te laten liggen als dat niet nodig is.