Klantervaringen & Resultaten

Testimonials

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Hier ontdek je de transformaties die onze toegewijde klanten hebben doorgemaakt, met behulp van ons team. Bij Mike’s Personal Training & Coaching geloven we in het bereiken van duurzame resultaten door middel van op maat gemaakte programma’s en vooral, een positieve en ondersteunende omgeving.
Onze klanten hebben uiteenlopende doelen gehad, variërend van gewichtsverlies en spieropbouw tot het verbeteren van algehele fitheid en het overwinnen van specifieke gezondheidsuitdagingen. Wat deze verhalen met elkaar verbindt, is de vastberadenheid van onze cliënten en de exepertise van onze personal trainers.Scroll verder naar beneden om inspirerende voor- en na foto’s te bekijken. Deze beelden en verhalen laten zien dat hard werken en toewijding zorgen naast mooie resultaten, ook voor een verbetering in welzijn. De positieve effecten van personal training gaan verder dan alleen het fysieke: we merken bij de klanten ook vooruitgang in mentale gezondheid, zelfvertrouwen en stressvermindering. Neem vandaag nog contact met ons op voor jouw eigen succesverhaal.

Hetty Kiers
Hetty Kiers
2023-11-27
Sinds juli '23 ben ik onder begeleiding van Mike. Voor het eerst merk ik een structurele verandering. Mike is realistisch, fair en weet waar hij het over heeft. Samen met Mike (en trainer Gerrie) heb ik voor het eerst vertrouwen dat ik mijn doelen ga behalen. Zo veel vertrouwen dat ik mijn PT volgend jaar ga verlengen.
Jady Boomsma
Jady Boomsma
2023-11-16
Ik heb een maand personal training en voeding van Mike gehad en heb in die tijd korte tijd veel geleerd. De personal training was ook erg leerzaam en gevarieerd, daarnaast was het ook erg gezellig! Je kan echt zien dat hij gemotiveerd is en je graag wilt helpen. Zeker waart!!
Faeez Sheikchote
Faeez Sheikchote
2023-10-26
Zeer tevreden over Mike personal trainen & Coaching, al een tijdje bezig boek goeie progressie. Wordt getraint door Johan, goeie sfeer en de training/trainingschema zijn ook top!
Jeannet Pander
Jeannet Pander
2023-09-21
Drie maand begeleiding gehad van Mike voor voeding, en PT training van Gerrie de Boer. Heel veel geleerd hoe je oefeningen moet uitvoeren en zeer gemotiveerd geworden om te blijven sporten. Zowel Mike als Gerrie zijn beide heel enthousiast en gedreven in hun werk, ik zou het iedereen aanraden die motivatie zoekt om te gaan sporten!! Bedankt heren voor jullie hulp!!
Marieke Bron
Marieke Bron
2023-08-30
Mike bedankt voor het eerste stuk voorbereiding richting een bikiniwedstrijd. Door je duidelijk en consequente aanpak heb ik grote stappen gemaakt!
Bram
Bram
2023-04-18
Goede ervaringen gehad met beide trainers. Samen met hun kennis en hulp 32,5kg afgevallen.
Peter De Bruin
Peter De Bruin
2023-04-13
Ik ben zeer tevreden over de personal training en het voedingsadvies/coaching van Mike. Als personal trainer heb ik Gerrie de Boer die je echt weet te motiveren en verbeteren. Persoonlijke aandacht, interesse, werken met schema’s is voor mij allemaal heel prettig. Wat betreft fysiek heb ik grote stappen gezet, qua voeding heb ik heel veel geleerd en daar ben ik nu veel bewuster mee bezig. De apps van Mike helpen hier echt bij.
harke de graaf
harke de graaf
2023-03-21
Super goede hulp gehad met voeding, waardoor ik al een jaar goed op niveau blijf. Vriendelijke behulpzame mensen.
Ale Vlieger
Ale Vlieger
2023-02-09
Het is je geld waard ! Je krijgt duidelijke training schema’s, handige apps om mee te sporten. Hij geeft je structuur en motivatie. Maar je moet JEZELF altijd nog zelf disciplineren maar met behulp van Mike komt dat wel goed ! 5 sterren. Dik verdiend !

Resultaten