JOHAN VAN KAMMEN

Ik ben Johan van Kammen. Fitness en een gezonde levensstijl is voor mij net zo belangrijk als ademen. Graag wil ik deze passie en drive ook op jou overbrengen! 

 Van jongs af aan ben ik al met sport bezig. Vroeger gymnastiek en daarna tennis. In mijn begin tienerjaren ben ik begonnen met judo en karate. Karate heb ik tot mijn 21e beoefend. Vanaf mijn 18e ben ik begonnen met fitness. Ik kreeg vanaf de eerste keer al direct de smaak te pakken. Toen ik 21 jaar was ben ik compleet overgestapt op fitness en ben ik mij daar voornamelijk op gaan focussen. Ik merkte dat ik hier het meeste aanleg voor heb en ik dit ook het mooist vind om te doen. Ik ging mij steeds meer richten op powerliften en vond daar echt mijn doel in. Ook heb ik op landelijk niveau hierin wedstrijden mogen draaien.  

Nu richt ik mij voornamelijk op algehele fitheid. Lekker fitnessen, gezonde voeding, wandelen en fietsen. Een mooie balans! 

Wat mij trekt aan  het vak personal trainer is dat je 1 op 1 met de klant aan de slag bent. Al mijn focus en kennis probeer ik zo goed mogelijk over te brengen. Concreet met een doel bezig zijn en dat de klant hierin plezier beleeft is wat mij energie geeft. Mensen kunnen veel meer dan ze zelf vaak denken. Klanten verder brengen met hun doelen dan ze ooit hadden kunnen bedenken is wat mij de motivatie geeft om dit vak uit te oefenen.  

Mijn expertise ligt in het motiveren van klanten. Concreet een doel stellen en hier stapsgewijs mee aan de slag gaan, om dit doel te behalen. Op een heldere manier uitleg geven om oefeningen optimaal uit te voeren.

Linda, een gedreven personal trainer en diëtiste met een passie voor sport en voeding. Linda’s reis begon hier in het mooie Dokkum, waar ze de eerste 19 jaar van haar leven heeft doorgebracht. Na een leerzame periode van 11 jaar in Groningen, is ze teruggekeerd naar haar roots.

In Groningen heb heeft ze haar passie voor zowel fitness, als voeding gevonden en heeft hier haar studie Voeding & Diëtetiek gevolgd, zowel als haar fitness papieren gehaald. Sinds kort heeft ze boksen ontdekt als belangrijk onderdeel van haar trainingen, waarbij ze jou kan helpen je fitter en zelfverzekerder te laten voelen.

Als jouw personal trainer wil ze niet alleen de focus leggen op fysieke transformaties, maar ook op het koesteren van een gezonde relatie met voeding en het ontwikkelen van kracht en zelfvertrouwen door krachttraining en boksen. Ze wil samen met jou op zoek gaan naar de perfecte balans tussen deze elementen, zodat je niet alleen fitter wordt, maar je ook energieker en zelfverzekerder voelt. Haal samen met haar mooie resulaten.

Naast haar passie voor training wil ze graag een kijkje achter de schermen geven van Mike Personal Training & Coaching op social media. Je zal haar dus regelmatig met een camera in de hand rond zien lopen.