Fit en slanker in 100 dagen

Gezocht: 20 vrouwen uit Dokkum en omstreken die nog voor de zomer ‘back in shape’ willen raken!

Testimonial

“Voordat ik begon met mijn traject was ik bang dat ik veel restricties zou krijgen, ook zat ik niet zo goed in mijn vel waardoor ik het best een grote stap vond om de sportschool in te stappen. Het team is hier heel goed mee omgegaan. Je hoeft niet sneller te gaan dan wat voor jou comfortabel is, maar alsnog zijn ze wel een stok achter de deur. Ik heb geleerd hoe ik zelf veranderingen kan toepassen in mijn voeding en trainingen. Ook heb ik geleerd dat je echt moet werken voor wat je wil, maar dat het dan alleen nog maar beter voelt als je het dan behaald.”

– Kim

            ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Al meer dan 200 vrouwen gingen je voor!

Aanmelden kan nog:

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Wat kun je verwachten in het traject?

Van personal training en coaching tot voedingsbegeleiding en regelmatige metingen en evaluaties, ons programma is ontworpen jou te ondersteunen in de startfase van jouw gezondere leefstijl. Wat ons onderscheidt van de rest is dan we willen dat jij onafhankelijk van ons wordt. Dat betekent dat we jou leren hoe je het zelf moet doen. Je leert hoe je zelf aanpassingen maakt in je voedingspatroon, zodat jouw voeding in balans is en jij je doelen behaald. Je leert wat je moet doen in de sportschool om jouw droomlichaam te creëren.  

Tijdens de één op één sessies jou leren hoe je oefeningen moet uitvoeren, hoe je een trainingsschema voor jezelf op moet stellen op een manier die voor jou vol te houden is. Onze ervaren en deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens je fitnesstraject. Met persoonlijke trainingssessies krijg je de individuele aandacht die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Onze coaches zullen je ondersteunen met motivatie, advies en tips om je op het goede spoor te houden, zelfs op wat moeilijkere dagen.  

Om je voortgang bij te houden en te zien hoe ver je al gekomen bent, zullen we regelmatig metingen en evaluaties uitvoeren. Van lichaamsmetingen tot prestatietests, we zullen objectieve gegevens verzamelen om te zien hoe je voortuitgang boekt en waar ruimte is voor verbetering. Deze metingen zullen je helpen om gefocust en gemotiveerd te blijven terwijl je naar je doel toewerkt.
Naast de principes van gezond eten en effectieve trainingsmethoden die je leert, behandelen we ook strategieën en voor stressbeheer en slaapverbetering. We willen dat je de tools krijgt die je nodig hebt om zelfverzekerd en zelfstandig verder te gaan, ook nadat de 100 dagen voorbij zijn.  

We zijn zo overtuigd van de effectiviteit van ons programma dat we een garantie bieden. Als je na het voltooien van de ‘Fit en slanker in 100’ niet tevreden bent met je resultaten, bieden we een volledige terugbetaling aan. Ons doel is om je te helpen succes te behalen. Vanzelfsprekend is dan wel een voorwaarde dat je ons richtlijnen en advies opvolgt en er volledig voor gaat. 

Als jij 100 dagen van jouw tijd investeert, bieden wij jou garantie voor vetverlies.