Esmee

Sinds maart 2022 ben ik Mike begonnen met één keer per week personal training. Na diverse diëten, huisarts bezoeken en doorverwijzingen naar een diëtiste, maar zonder resultaat, merkte ik met de persoonlijke één op één training met Gerrie en voedingsadvies van Mike al snel verandering.

Je krijgt duidelijke instructies hoe je de oefeningen goed en correct uitvoert. Er wordt op je lichaamshouding gelet en er wordt echt gekeken naar wat bij jou past. Bij elke terugval in mijn revalidatieproces komen Mike en Gerrie met nieuwe inzichten en mogelijkheden om met kleine aanpassingen altijd tot het uiterste te kunnen gaan. Gerrie houdt tijdens de training altijd rekening met mijn klachten en daardoor kan ik altijd het maximale uit mijn training halen. 

Door de begeleiding en de voedingsschema’s zijn mijn doelen reeds behaald en kan ik de lat steeds hoger blijven leggen. Ondanks de beperkte mogelijkheden door langdurige revalidatie van een ongeluk ben ik fitter, sterker en strakker geworden, heb meer energie dan voorheen en ga ik elke keer weer met plezier trainen.