Online coaching

Op jouw plek, in jouw tijd

Het volgen van online coaching is de laatste jaren een stuk populairder geworden, en het is niet zo moeilijk om te begrijpen waarom. In een steeds digitaler wordende wereld, biedt online coaching een flexibele en toegankelijke manier om persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Eén van de voordelen van online coaching is natuurlijk dat je coaching kan volgen in de privacy van jouw eigen omgeving. Bij Mike Personal Training & Coaching is flexibiliteit belangrijk: zo kun jij er zelfs voor kiezen om coaching te krijgen wanneer jou dat uit komt: onze coaches staan voor jou klaar.

Jouw coach als jouw adviseur

Een online coach, waarvan jij de hulp kunt inroepen wanneer jij dat wilt, kan een essentieel onderdeel zijn van jouw transformatie. Anders dan een voedingsschema of trainingsschema die je bij menig trajecten ontvangt, krijg je bij Team Mike de tools om het zelf te leren. Deze werkwijze zorgt ervoor dat jij in het beginstadium kunt terugvallen op je coach, maar na verloop van tijd op jezelf en jouw eigen opgedane kennis. Jouw coach gelooft in een duurzame manier van het aanpassen van jouw leefstijl.

Het online traject

Een online coaching traject begint vaak met een grondige nulmeting om de huidige situatie en doelen vast te stellen. Cliënten delen persoonlijke informatie, doelstellingen en uitdagingen, waardoor de coach een op maat gemaakt plan kan ontwikkelen. Vervolgens omvat het traject regelmatige virtuele sessies, waarbij de coach ondersteuning biedt, voortuitgang evalueert en aanpassingen aanbrengt in het plan waar dat nodig is. Gedurende het traject worden meetbare doelen vastgesteld om de voortgang te volgen, waardoor de cliënt stapsgewijs werkt aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wanneer jij kiest voor het online traject, krijg je toegang tot onze online community. Dit is één centrale plek waarin we al jouw voortgang bijhouden, waar jij je persoonlijke voedings- en trainingsschema’s vindt, talloze blogs en tips kunt lezen over een gezonde leefstijl en support krijgt van ons, maar ook van klanten die jou al voor gingen. 

Zij behaalden hun doelen al...

Online coaching pakketten

Basis pakket

69/4 weken
 • Uitgebreide online intake
 • Voedings- en trainingsplan op maat
 • Calorieën/macro's + aanpassingen
 • Aanpassen/bijstellen schema's waar gewenst
 • Toegang online community & apps
 • 1 x per week online check-in

Premium pakket

149/4 weken
 • Uitgebreide online intake
 • Voedings- en trainingsplan op maat
 • Calorieën/macro's + aanpassingen
 • Toegang online community + apps
 • 1 x per week uitgebreide online check-in
 • 20% korting op personal training
 • 24/7 bereikbaar via app

Meest gestelde vragen

Vooraf gaan we een volledige analyse maken van jouw situatie. Aan de hand daarvan maken wij een plan/programma die specifiek voor jou is afgestemd. We kunnen daarna meteen aan de slag!

Je kunt jouw coach  telefonisch, via Whatsapp of e-mail bereiken voor al jouw vragen.

Ja, dat kan. Maar daar zijn wij geen voorstander van, omdat het resultaat wat je uiteindelijk kunt bereiken dan een stuk minder is in de praktijk. De coaching zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij het lange termijn resultaat bereikt wat je graag zou willen. Je krijgt tools om het behaalde resultaat te kunnen vasthouden. Met een los schema leer je in de praktijk niets.

Ja, dat kan. Echter zal er niks veranderen qua prijs. Wij geloven in een holistische aanpak, en richten ons niet alleen op één onderdeel van gezondheid. Je krijgt nog steeds hoogwaardige kwaliteit coaching, alleen de focus zal nu ergens anders op gelegd worden.

Wij hanteren een minimale termijn van 3 maanden voor de coaching. Je kunt je gewoontes, gedrag en  levensstijl niet in een korte periode aanpassen. Wij willen jou uiteindelijk het gewenste resultaat geven, daarom hanteren wij minimaal 3 maanden. Wij zien ook dat eigenlijk iedereen langer dan 3 maanden een traject bij ons volgt.