PERSONAL TRAINING AAN HUIS

In jouw eigen omgeving

Trainen in het comfort van je eigen omgeving. Je hoeft de deur niet meer uit om efficient te trainen: we komen bij jou!

In jouw tijd

Een van de voordelen van personal training is dat het makkelijk in te plannen is in jouw agenda, met name wanneer je thuis traint.

Stok achter de deur

Sporten met een flexibele agenda, maar toch een stok achter de deur. Als je een afspraak hebt staan met je personal trainer is de kans veel kleiner dat je afzegt of aan iets anders prioriteit geeft.

Passend in jouw agenda

Voor mensen met een drukke agenda, jonge ouders, of mensen die zich prettiger voelen in hun eigen omgeving. 

Naast personal training in de Fitnessfabriek, bieden we ook personal training op locatie of bij jou thuis aan. Met deze service kun jij in je eigen omgeving (of met een groepje vrienden of vriendinnen) werken aan jouw fitnessdoelen. Jouw coach neemt de benodigde materialen en apparatuur mee en past de training aan op jouw doelen en niveau. Of je nu wilt afvallen, conditie opbouwen, leren boksen of je gewoon fitter wilt voelen, wij zorgen voor een op maat gemaakt trainingsplan dat perfect aansluit bij jou. 

Personal training aan huis biedt niet alleen gemak en comfort, maar ook flexibiliteit. We kunnen sessies plannen op momenten dat het jou het beste uitkomt, waardoor het makkelijker wordt om regelmatig te trainen. Bovendien krijg je de volledige aandacht en motivatie van je trainer, wat ervoor zorgt dat jij je doelen sneller behaalt. Naast personal training beiden we ook advies over gezondheid aan, denk aan voeding, mindset, stressmanagement en slaap.