Premium Online Personal Trainer

Wil je sneller afvallen op een gezonde manier zonder je zorgen te maken over training? Dat kan! Met je eigen betaalbare online coach/personal trainer.


Elke dag met volle energie de dag starten en lekker in je vel zitten: ja graag! Een gezond leven, zonder er al te veel moeite voor te doen – dat is iets wat we allemaal graag willen en naar streven. Sneller afvallen op een gezonde manier, zonder keuzestress wat je moet eten. Jij leest dit nu, en denkt dat wil ik ook. Alleen je denkt nu misschien dat het jou niet gaat lukken. Niets is minder waar. Met onze leefstijlbegeleiding maak jij met kleine veranderingen grote verschillen. Ben je klaar om een begin te maken met de beste versie van jezelf worden? Lees dan verder.

Word premium member en start vandaag nog met de beste versie van jezelf

Ons online premium lidmaatschap is ontworpen om je te helpen opstarten om je fysieke en mentale doelen te bereiken en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Betaalbare leefstijlbegeleiding voor mensen die willen afvallen, een gezondere leefstijl willen creëren en lekkerder in hun vel willen zitten.  Als premium lid ontvang je exclusieve voordelen die niet beschikbaar zijn voor iedereen:

  • Online cursussen (waarbij je leert op een duurzame manier af te vallen, hoe je gezonder kan leven en betere en bewustere keuzes kan maken).
  • Vraag het aan de trainer/coach : Stel al je vragen over voeding, training, leefstijl & mindset aan je online personal trainer/coach.
  • Toegang tot onze voeding- en trainingsapps.

Met je eigen betaalbare online personal trainer/coach streven wij ernaar om zoveel mogelijk mensen gezond en fit te maken. Al meer dan 100 mensen hebben wij geholpen met hun fysieke en mentale doelstellingen!

Ik ben zeer tevreden over de personal training en het voedingsadvies/coaching van Mike. Als personal trainer heb ik Gerrie de Boer die je echt weet te motiveren en verbeteren. Persoonlijke aandacht, interesse, werken met schema’s is voor mij allemaal heel prettig. Wat betreft fysiek heb ik grote stappen gezet, qua voeding heb ik heel veel geleerd en daar ben ik nu veel bewuster mee bezig. De apps van Mike helpen hier echt bij.

Peter De Bruin

Sinds kort een schema bij Mike gedaan voor wat houvast. Mike is een betrokken coach, met praktische tips. Ik ken Mike als een enthousiaste coach, niet te veel poespas, gewoon doen. Zeer positieve ervaring 💪

David Hiemstra

Mike past de training perfect aan op jou behoefte en biedt een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Daarnaast ook intensieve ondersteuning op het gebied van voeding en gezondheid. Gaat voor het maximale resultaat en prettig in de omgang.

Marcel Elzinga

Het is je geld waard ! Je krijgt duidelijke training schema’s, handige apps om mee te sporten. Hij geeft je structuur en motivatie. Maar je moet JEZELF altijd nog zelf disciplineren maar met behulp van Mike komt dat wel goed ! 5 sterren. Dik verdiend !

Ale Vlieger

Goede ervaringen gehad met beide trainers. Samen met hun kennis en hulp 32,5kg afgevallen.

Bram

Hoe word ik premium lid?


Het lid worden van ons premium lidmaatschap is eenvoudig. Klik op de link hieronder om je aan te melden voor het premium lidmaatschapsplan. Zodra jij je hebt  aangemeld, nemen we contact met je op om je toegang te geven tot alle exclusieve voordelen.

We kijken ernaar uit om je te helpen met al jouw fitnessdoelen en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen!