Karen

*Here’s to the strong women who get back up when there knocked down. *


Ik ben in 2020 gestart met afvallen, ik wilde een gezond , en in mijn optiek een toonbaar lichaam, waarbij onzekerheid zeker een grote rol speelde. Ik viel 35 kg af, en vond het trainen leuk. Ik voelde me goed, ook voor mijn mind was het fijn om progressie te zien, maar ook als uitlaat klep.

Nadat ik me ten tijde van de C periode heb ingeschreven als lid bij de fitnessfabriek. Daar waar ik kon trainen, in de vreselijke kou. Muts op , handschoenen aan en gaan. Wilde ik meer, ik wilde spiermassa en als het kon eens het podium op, ik was in aanraking gekomen met een aantal dames die wedstrijden deden. In mei dit jaar besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en Mike te benaderen, na wat speurwerk op socials , dacht ik die weet waar die mee bezig is en die wil en kan me helpen, dat wilde Mike. Voor beiden een uitdaging, ik moest hem vertrouwen in zijn aanpak, want we gingen bulken, oftewel ik moest aankomen. Vreselijk vond ik dat, want ik was immers net 35 kg afgevallen, maar ik wist dat het nodig was..

En als ik wat wil , wil ik dat en is mijn inzet 100%, mijn karakter maakt dat opgeven geen optie is , discipline on point, weet wat ik wil, weet wat ik moet doen.
Naast dit feit was 2022 ook het jaar dat ik mezelf tegen kwam, mezelf verloor en mezelf weer terug vond, en hoe! Sterker dan ooit zal ik dit jaar afsluiten, met de wetenschap dat wat er ook op mijn pad komt, i can do it.
Ik stond als een showpony in mijn glitter bikini op dat podium, op 11 dec. Heb ik de top behaald nee, wel mijn eigen top. Met behulp van Mike, goede begeleiding maar belangrijk vind ik dat hij weet waar hij het over heeft. Doet zijn studies, en deelt zijn research op basis van wetenschap, geen dit doe je omdat het zo is.

Mike bedankt voor je samenwerking, je vertrouwen en je kennis 🍀

Bekijk meer resultaten »