SMALL GROUP TRAINING

Persoonlijke groei in kleine groepen met flexibele trainingen

Small group training biedt een effectieve en motiverende benadering van fitness. Door in kleine groepen te trainen, profiteer je van persoonlijke aandacht van de trainer, bevorder je sociale interactie en vergroot je je motivatie. Deze vorm van small group personal training maakt het mogelijk om een specifieke doelen te bereiken, terwijl de groepsdynamiek zorgt voor een ondersteunende omgeving. De trainingen bestaan uit een deel HIIT (High Intensity Interval Training), krachttraining en een deel boksen.

Coaching op jouw niveau

We bieden de mogelijkheid om op verschillende manieren deel te nemen aan de small group training. Je hebt de keuzen om vrienden, familieleden of collega’s mee te nemen en samen een eigen groep te vorm. Dit versterkt niet alleen de onderlinge band, maar zorgt er ook voor dat de training is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jou en je mededeelnemers. Een andere keuze is om deel te nemen aan een al bestaand groepje. Zo heb je wellicht een flexibelere planning, omdat je kan instromen op het moment dat het jou uitkomt. Ondanks dat je geen één op één training hebt, is de trainer altijd op de hoogte van jouw persoonlijke doelen en jouw niveau van fitness.

''Met mijn drukke agenda heb ik vaak de neiging om het sporten links te laten liggen. De afspraken die ik niet alleen met mijn personal trainer, maar ook met mijn groepsgenoten maak, zorgen ervoor dat ik niet zo snel meer af zeg.''
Sporter aan het woord

Teambuilding in small group verband

Bij de small group trainingen hanteren we een maximum van 4 deelnemers, zodat je nog steeds de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt bij de trainingen. In kleinere groepen kan de trainer de uitvoering van elke individuele deelnemer beter observeren en corrigeren waar nodig. Al met al bieden we met deze training een benadering waarbij individuele aandacht, sociale interactie en kostenefficiënte samenkomen.

Tarieven

Ontvang professionele begeleiding in de small group trainingen voor €25,- per persoon per les. Bij deze tarieven krijg je een op maat gemaakt trainingsschema voor als je individueel zelf ook wilt sporten. Daarnaast krijg je bij je small group-inschrijving een exclusieve korting van 10% op online coaching om je fitness doelen te versterken. Kies voor een effectieve training met persoonlijke ondersteuning en haal het beste uit elke sessie.