WORKSHOPS EN VOORLICHTINGEN

Onze unieke aanpak: richten op een gezonde mindset

Voorlichtingen

Bij Mike. Personal Training & Coaching bieden we niet alleen individuele begeleiding aan, maar ook workshops voor groepen. Denk hierbij aan bedrijven, teamuitjes, vrijgezellenfeesten etc.

We bieden bedrijven uitgebreide voorlichtingen aan over essentiële onderwerpen zoals stressmanagement, slaap, voeding, beweging en mindset. In de huidige hectische werkomgeving is het uiterst belangrijk om werknemers te ondersteunen bij het behouden van hun gezondheid en welzijn. Onze voorlichtingen zijn erop gericht om medewerkers te informeren, inspireren en te voorzien van de benodigde tools en kennis om een gebalanceerd en gezond leven te leiden. Op deze manier gaan we met elkaar de hoge verzuim cijfers tegen. 

Stressmanagement staat centraal in onze benadering, waarbij we technieken en strategieën aanreiken om stress te verminderen en beter om te gaan met dagelijkse uitdagingen. We behandelen praktische methoden om werknemers te helpen een gezonde balans tussen werk en privé te vinden.

Daarnaast besteden we aandacht aan het belang van voldoende en kwalitatieve slaap. Goede slaap is essentieel voor productiviteit, concentratie en algeheel welzijn. Onze voorlichting biedt inzichten in slaappatronen en praktische tips om de slaapkwaliteit te verbeteren.

Voeding en beweging zijn verweven met gezondheid en welzijn, zowel fysiek als mentaal. We geven inzicht in gezonde eetgewoonten, het belang van optimale voeding en hoe medewerkers eenvoudige, maar effectieve veranderingen in hun voedingspatroon kunnen doorvoeren. Daarnaast stimuleren we een actieve levensstijl met adviezen over regelmatige lichaamsbeweging en de voordelen hiervan op zowel fysiek als mentaal vlak.

Een positieve mindset speelt eveneens een belangrijke rol in het welzijn. We richten ons op het bevorderen van mentale veerkracht, positief denken en zelfreflectie, waardoor werknemers beter in staat zijn om met uitdagingen om te gaan en het beste uit zichzelf te halen.

dynamische workshops

Naast voorlichtingen bieden we ook dynamische workshops aan, zoals boks trainingen. Deze trainingen zijn fysiek uitdagend en een uitstekende manier om teamwork en stressreductie te bevorderen. Boksen helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke conditie, maar ook bij het opbouwen van discipline en doorzettingsvermogen. Onze workshops kunnen ook gecombineerd worden, wat resulteert in een allesomvattend programma dat perfect aansluit op de behoeften van elk unieke bedrijf. Dit aanbod ondersteunt bedrijven in het creëren van een gezonde, productieve en gemotiveerde werkomgeving.

Small group training. Persoonlijke aandacht met groepjes van maximaal 4 deelnemers.

voorlichting

Maatwerk/sessie
  • voorlichtingen over voeding, stressmanagement, mindset, leefstijl
  • in de sportschool of op locatie

workshop

Maatwerk/mnd
  • groep sessie
  • teambuilding
  • teamuitjes
  • in de sportschool of op locatie