Hayo en Bram

Het was kort na oud en nieuw. De feestdagen net achter de rug. Maar helaas verdwijnen de teveel opgedane kilo’s niet als sneeuw onder de zon.

Vol goede moed begon ik begin januari met afvallen. Een week of 8 later sloot mijn zoon Bram aan in de afvalrace. Maar we wilden meer dan alleen afvallen. We wilden meer in shape komen. Spiermassa opbouwen. Sterker worden. Krachttraining dus. Het liefst met een personal trainer. Want dat is wel verstandig als je nog nooit met gewichten in de weer bent geweest.

Via-via kregen we de naam van Mike Tjeerdsma doorgespeeld. Een zeer bekwame trainer. We kunnen niets anders zeggen dan de training van Mike ons zeer goed bevalt.
Vanaf maart 2x per week. In de Fitnessfabriek te Dokkum. Mike helpt ons met doelen stellen, motiveert, geeft voedingsadviezen, kent de anatomie van de spieren ontzettend goed en weet hoe je je spieren effectief kunt trainen. Kortom: Mike is een complete trainer.

Onze doelen om af te vallen zijn al behaald. We zijn meer dan 20 kilo afgevallen (!) en onze spiermassa neemt zichtbaar toe. En nu zetten we door. Met alles wat Mike ons geleerd heeft.

Bekijk meer resultaten »