Mike's Personal Training & Coaching

Wij beschikken over specialistische kennis van training, voeding & mindset. Nergens anders kan je zo zeker zijn dat je je doelen snel behaalt en resultaat zal blijven boeken. Personal Training & Coaching in Dokkum en omstreken.

Fysieke groei

Ons doel is ervoor te zorgen dat jij je fysieke doelstellingen behaald door middel van de juiste coaching, tools en mindset.

Mentale groei

Wij zorgen er niet alleen voor dat jij je fysieke doelstellingen behaald, maar ook dat je mentaal groeit, je mindset verbetert, zodat je op alle aspecten in het leven het maximale eruit weet te halen.

Duidelijke afspraken

Bij Mike's Personal Training & Coaching hanteren we duidelijk afspraken die we ook nakomen. Zo verwachten wij ook van jou dat je de afspraken nakomt om je doelstelling te behalen.

Missie & Visie

Als team zijn wij gedreven om het beste uit mensen hun kunnen te halen. Dit doen wij doormiddel van persoonlijke betrokkenheid en het optimaliseren van voeding, training & mindset. 

Onze coaching stopt niet waar dat elders wel gebeurt. Ons doel is ervoor te zorgen dat je jezelf ook ontwikkelt als mens zijnde, zodat jij uit alle aspecten in je leven het beste eruit kunt halen. Als team staan wij daarom voor persoonlijke betrokkenheid, omdat we zo het beste kunnen coachen.  Het overgrote deel van de mensen in Nederland leeft ver onder hun potentie, wij zorgen er de komende jaren voor dat mensen op alle vlakken hun potentie waarmaken. Dit doen wij doormiddel van het optimaliseren van voeding, training & mindset.

Ben je dus opzoek naar een geschikte Personal Trainer in Friesland? Dan ben je bij ons op het juiste adres. 

0 +
Tevreden cliënten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Trainingsdoelen behaald

Hoe ziet de coaching eruit?


Bij Mike Training & Coaching krijg je complete coaching. Met onze coaching kun jij alle puzzelstukjes op zijn plaats laten vallen zodat jij jouw gewenste resultaten zeker bereikt.

Eerst krijg je een intake. Hierbij zorgen wij ervoor dat wij een compleet beeld van jou krijgen, wat je doelstellingen zijn, waar je tegen aanloopt etc. Zo weten wij op welk vlak wij jou het beste kunnen helpen.

We kijken naar je huidige niveau, hoe je beweegt, of je eventuele tekortkomingen hebt in je bewegingspatronen, meten je vetpercentage en vetvrije massa en tijdens het traject monitoren we al deze factoren.

Wanneer wij alle informatie hebben verzameld van jou dan maken wij een plan/programma die geheeld afgestemd is op jou en dan kunnen we aan de slag!

Elke week kijken we naar jouw progressie. Waar je staat en/of er aanpassingen gemaakt moeten worden. Waar bij andere coaching hier vaak in tekort komt zorgen wij ervoor dat je continue progressie blijft boeken.

Om jouw de beste coaching te bieden is het belangrijk om goed in contact te blijven. Daarom zijn wij er voor jou voor al jouw vragen. Twijfel niet om contact op te nemen. 

Onze team bestaat uit ervaren coaches die jou de beste coaching kunnen bieden. 

Behaal je doelen met onze kwalitatieve supplementen

Zij gingen je voor!

De trainingen werken erg goed.
Kevin
Lid sinds 2020
De trainingen werken erg goed.
Sandra
Lid sinds 2020
De trainingen werken erg goed.
John
Lid sinds 2020
De trainingen werken erg goed.
Jack
Lid sinds 2020

Get In Touch

Ontmoet ons

Maersmastrjitte 2a, 9298 KA Kollumerzwaag

Stuur een bericht!

info@mikept.com

Bel ons!

+31682832905