Eindelijk een keer resultaat behalen?

Zekerheid dat je progressie boekt en nooit meer twijfelen over het resultaat. Onze deskundige coaches helpen je met afvallen, spieropbouw, een gezondere levensstijl en een duurzame sportervaring.

Onze methode

3 stappen naar success

1. We leren je kennen

We analyseren je huidige situatie en stellen nieuwe doelen gebaseerd op jouw wensen.

2. Plan op maat - Een strategie die bij jou past

Creëer een op maat gemaakt plan voor jouw unieke behoeften met 1 op 1 begeleiding, zodat jij het vol kan houden.

3. Langetermijn succes - Blessurevrij en een lichaam waar je trots op bent

Regelmatige coaching gesprekken, feedback & aanpassingen. Wij helpen je niet alleen van problemen af, maar zorgen ook dat ze niet terugkomen.

0 +
Tevreden cliënten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Trainingsdoelen behaald

Hoe ziet de coaching eruit?

Bij Mike. Personal Training & Coaching krijg jij coaching op alle relevante vlakken die te maken met gezondheid en vitaliteit om jouw doelstellingen te behalen: beweging/training, voeding en leefstijl factoren zoals slaap en stress. Met onze coaching zorgen we er samen voor dat alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen zodat jij zeker je doelstellingen bereikt.

Je krijgt eerst een intake. Aan de hand van het formulier dat jij invult krijgen wij een compleet beeld van je huidige niveau, je eet- en beweeg gewoonten van dit moment, problemen waar je tegen aanloopt en natuurlijk je doelstellingen. Aan de hand hiervan weten wij hoe wij jou het beste kunnen helpen.

We kijken naar je huidige niveau, hoe je beweegt, meten belangrijke parameters zoals je vetpercentage en vetvrije massa. Tijdens het traject blijven we deze parameters monitoren.

Wanneer wij alle informatie van jou hebben verzameld gaan wij een plan maken wat geheel is afgestemd op jou. Een training- en voedingsplan en optimalisatie van leefstijl factoren zoals slaap en stress. Je kan gebruik maken van ons online platform. We gaan met jou zitten, je doelstellingen doornemen en gaan aan de slag met actiepunten om deze doelstellingen te behalen. Aan de slag!

We blijven je progressie continue monitoren. Waar je staat en of er aanpassingen moeten worden gemaakt in het programma. We plannen om de 2 weken een coaching gesprek om te reflecteren op de actiepunten die we aan het begin hebben doorgenomen en kijken naar de stand van zaken. Zo kun je er zeker van zijn dat je scherp blijft en blijven we er continue voor zorgen dat we het zo optimaal en duurzaam mogelijk maken.

Om jou de beste coaching te bieden is het belangrijk om goed in contact te blijven. Daarom kun je bij ons terecht voor al jouw vragen. Dit kan via ons online platform, e-mail en whatsapp. Twijfel niet om contact op te nemen.

Plan nu een kosteloos consult in

Ons team bestaat uit ervaren coaches die jou de beste coaching kunnen bieden. 

Zij gingen je voor!

De trainingen werken erg goed.
Kevin
Lid sinds 2020
De trainingen werken erg goed.
Sandra
Lid sinds 2020
De trainingen werken erg goed.
John
Lid sinds 2020
De trainingen werken erg goed.
Jack
Lid sinds 2020

Get In Touch

Ontmoet ons

Holwerderweg 9b, 9101 PA Dokkum

Stuur een bericht!

info@mikept.com

Bel ons!

0616113176