Linda van der Ploeg

Linda, een gedreven personal trainer en diëtiste met een passie voor sport en voeding. Linda’s reis begon hier in het mooie Dokkum, waar ze de eerste 19 jaar van haar leven heeft doorgebracht. Na een leerzame periode van 11 jaar in Groningen, is ze teruggekeerd naar haar roots.

In Groningen heb heeft ze haar passie voor zowel fitness, als voeding gevonden en heeft hier haar studie Voeding & Diëtetiek gevolgd, zowel als haar fitness papieren gehaald. Sinds kort heeft ze boksen ontdekt als belangrijk onderdeel van haar trainingen, waarbij ze jou kan helpen je fitter en zelfverzekerder te laten voelen.

Als jouw personal trainer wil ze niet alleen de focus leggen op fysieke transformaties, maar ook op het koesteren van een gezonde relatie met voeding en het ontwikkelen van kracht en zelfvertrouwen door krachttraining en boksen. Ze wil samen met jou op zoek gaan naar de perfecte balans tussen deze elementen, zodat je niet alleen fitter wordt, maar je ook energieker en zelfverzekerder voelt. Haal samen met haar mooie resulaten.

Naast haar passie voor training wil ze graag een kijkje achter de schermen geven van Mike Personal Training & Coaching op social media. Je zal haar dus regelmatig met een camera in de hand rond zien lopen.