AFVALLEN

Gratis consult met een diëtiste

We bieden altijd een gratis consult aan. In dit consult nemen we een complete analyse af van jouw huidige situatie d.m.v. vetmetingen en een uitgebreide voedingsanamnese.

Simpel

Geen ingewikkelde recepten, eindeloze boodschappenlijstjes en uren in de keuken nodig. We houden van simpele maar lekkere gerechten die aansluiten op jouw wensen, waarmee je jouw doelen behaalt.

Blijvend vetverlies

Op basis van de uitgebreide analyse stellen we een plan op om jou te helpen om blijvend gewicht kwijt te raken.

Het geheim voor succes

Afvallen en vet verliezen zijn doelen die veel mensen willen bereiken, maar het geheim voor succes ligt niet in strenge diëten. We geloven dan ook niet in strikte eetregels, die niet vol te houden zijn op lange termijn en daardoor vaak leiden tot teleurstelling. In plaats daarvan maken we op maat gemaakte voedingspatronen die aansluiten bij jouw levensstijl en voorkeuren. Als jij bijvoorbeeld geen tijd hebt om uitgebreid te koken, eten voor te bereiden of je voeding bij te houden, dan vinden we daar samen een oplossing voor. 

Strenge diëten kunnen op korte termijn resultaten opleveren, zoals een koolhydraatarm of keto dieet, maar ze zijn vaak onhoudbaar. Ze beperken je voedingskeuze zo sterk dat je je uitgeput en gefrustreerd voelt. Zodra je stopt met het dieet, is de kans groot dat je het verloren gewicht snel weer terugkrijgt en hierbij teleurgesteld in jezelf bent dat je weer een mislukte poging hebt gedaan. Het jojo-effect van afvallen en aankomen kan heel demotiverend werken en zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid.

We richten ons op het creëren van een gezond, lekker en gevarieerd voedingspatroon dat je op lange termijn kunt volhouden en waardoor je je beter gaat voelen. Dit betekent het kiezen van voedingsmiddelen die je lichaam de benodigde energie en voedingsstoffen geven. We vinden het belangrijk dat je kunt blijven genieten van eten en geen ongezonde relatie met voeding creëert. 

We passen je huidige voedingspatroon aan door kleine veranderingen toe te passen die voor jou haalbaar zijn. Dit maakt dat jouw ‘nieuwe’ voedingspatroon heel goed bij jou past waardoor het niet zal voelen als een dieet, terwijl jij toch vet verliest.