Ivo Talma

Personal trainer Ivo, hij zorgt samen met jou voor een blijvend resultaat
Ivo, een gezellige professional met een passie voor krachttraining.
Op 16 jarige leeftijd begint de liefde voor krachttraining, door naar zijn grote voorbeelden te kijken in de Rocky- en the Terminator films. Dit ideaalbeeld zorgde ervoor dat hij zelf de gewichten oppakte, die bij zijn broers op zolder lagen. Jarenlang heeft hij met plezier thuis getraind, totdat hij erachter kwam dat hij zichzelf verder wilde pushen: Ivo besloot mee te doen aan fitnesswedstrijden. Hij weet dan ook als geen ander hoe het is om veel van je lichaam te vragen, maar ook wat dat je uiteindelijk weer oplevert.
De passie voor fitness ging verder dan alleen werken aan zichzelf: tijdens zijn baan als debiteur begon Ivo in de avonduren zijn FitVak-traject en behaalde zowel zijn fitness trainer A als B papieren. Hoewel zijn  carriere in de crediteurenadministratie begon, vermijdt Ivo het kantoorleven nu liever, zodat hij zich volledig kan richten op de wereld van krachttraining. Hij vindt voldoening in het begeleiden van mensen naar hun fitnessdoelen, en heeft begrip voor de uitdagingen die hierbij horen.
Zijn doel bij Mike Personal Training & Coaching is het helpen van zoveel mogelijk mensen, op een leuke en gezellige manier, waar plezier tijdens het trainen daarbij de sleutel is voor duurzame resultaten.