online coaching - premium

Wat kun jij verwachten?

Voordat jij begint aan jouw traject, gaan we in kaart brengen hoe de huidige situatie eruit ziet. We gaan je vragen stellen over je voeding, bewegingspatroon, slaappatroon, stressmanagement en toekomstvisie. Deze intake vindt online plaats en is flexibel in te plannen.

Na de intake gaan we met jouw doelen aan de slag. Je krijgt dan een op maat gemaakt plan voor voeding en training. We houden hier rekening met jouw wensen, blessures en obstakels. Deze schema’s zijn op elk moment in overleg aan te passen, zodat het bij jou blijft passen.

De belangrijkste maatstaf voor je gewicht is de energiebalans. Om af te vallen moet je meer energie verbruiken dan je tot je neemt en om aan te komen vice versa. We geven jou een precieze richtlijn voor het aantal calorieën dat je per dag zou moeten eten en drinken om je doel te behalen. Ook krijg je richtlijnen voor je koolhydraat-, eiwit- en vetinname per dag.

Door evaluaties en contactmomenten zijn wij op de hoogte van hoe jouw proces verloopt. We maken dan in overleg met jou aanpassingen waar dat nodig is,

Bij de start van jouw Online Coaching traject krijg je toegang tot onze online community en apps. Je kan in deze online community contact leggen met anderen die hetzelfde traject doorlopen, blogs lezen, duizenden recepten bekijken, video’s bekijken van oefeningen en je krijgt talloze andere online voordelen.

Eens per week heb jij een online evaluatie met je coach. Hierin wordt de voortgang van het traject besproken en nieuwe, specifieke doelen voor de komende week gesteld.

Bij het Plus abonnement krijg je 20% korting op personal training. Dit is mogelijk in combinatie online coaching.

Wat het premium pakket zo aantrekkelijk maakt, is dat je coach 24/7 bereikbaar is via de app. Je kan dus altijd terecht met jouw vragen en zo hoef je je nooit af te vragen wat je volgende stap moet zijn.