Verzending & Retourneren

Verzending

Bestellen bij Mike’s Personal Training & Coaching is eenvoudig, snel, gratis en veilig. Een bestelling geplaatst op werkdagen voor 22:00 uur? Dan wordt jouw bestelling direct verzonden zodat je de bestelling binnen 1 of maximaal 2 dagen in huis hebt. Naast onze snelle levering profiteer je ook van gratis verzending bij elke bestelling boven de €75,- (bij bestellingen tot €75,- vragen wij een bijdrage van €6,75 in de verzendkosten).

De bestellingen worden verzonden met PostNL. Ben je op het moment van de bezorging onverwachts niet thuis? Dan wordt je pakket afgeleverd bij een postkantoor bij jou in de buurt. Hierbij laat de postbezorger een briefje achter in je brievenbus, hierop staat bij welk postkantoor je het pakket kunt ophalen. Je kunt de locatie ook zien op je Track & Trace pagina. Hierbij heb je een ID bewijs of paspoort nodig om je te legitimeren wanneer je het pakket gaat ophalen.

Retourneren

Wil je een product retourneren? Dat kan. Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in de winkel doet, tenzij anders vermeldt. 

Je kunt een artikel binnen 14 dagen alleen retourneren wanneer:

  • De verpakking niet opengemaakt is en/of de sealniet verbroken is.
  • De houdbaarheidsdatum nog niet verstreken is.

Verstuur je product naar:
Apolloweg 7B
8938 AT Leeuwarden

Vermeld hierbij de ordernummer. 

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden.