Eindelijk eens blijvend resultaat behalen?

Zekerheid dat je progressie boekt en nooit meer twijfelen over de duur van het resultaat. Onze deskundige coaches helpen je met álle onderdelen van gezondheid: training, voeding, slaap, ontspanning, stressmanagement en mindset.

Onze methode voor blijvend resultaat

Jouw traject in 3 stappen

1. We leren je kennen

We analyseren je huidige situatie en stellen nieuwe doelen gebaseerd op jouw wensen.

2. Plan op maat - Een strategie die bij jou past

We koppelen je aan een coach die het beste bij jou past. Dan creëeren we een op maat gemaakt plan voor jouw unieke behoeften, zodat jij het 'makkelijk' vol kan houden.

3. Langetermijn succes - Blessurevrij en een lichaam waar je trots op bent

Regelmatige coaching gesprekken, feedback en aanpassingen. Wij stoppen niet waar een ander dat wel doet. We helpen je niet alleen van problemen af, maar zorgen ook dat ze niet terugkomen: je wilt immers een blijvend resultaat.

Tevreden cliënten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Trainingsdoelen behaald
0 +

Hoe ziet het coachingtraject eruit?

Bij Mike Personal Training & Coaching kun jij hulp krijgen op alle relevante vlakken die te maken met gezondheid en vitaliteit om jouw doelstellingen te behalen: personal training, voeding, slaap, stressmanagement, mindset en zelfs toekomstvisie. Jij kiest er zelf voor waar jij progressie wilt boeken. Met onze coaches zorgen wij er samen voor dat alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen, zodat jij mentale en fysieke progressie boekt, en dus zo blijvend resultaat behaald. We bieden bovendien de mogelijkheid om zowel online coaching als op onze locatie te volgen.

Jouw traject

Om te beginnen nemen we een intake af. Aan de hand een uitgebreid gesprek (zie dit als een soort interview over jouw leefstijl), krijgen wij zo een compleet beeld van je huidige niveau, je eet- en beweeg gewoonten van dit moment, problemen waar je tegen aanloopt en bovendien natuurlijk je doelstellingen. Aan de hand hiervan weten wij hoe wij jou het beste kunnen helpen.

We kijken naar je huidige niveau, hoe je beweegt en we meten belangrijke parameters zoals je vetpercentage en vetvrije massa. Tijdens het traject blijven we deze parametes ook monitoren, zodat we continue op de hoogte zijn van jouw progressie en hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wanneer wij alle informatie van jou hebben verzameld gaan we vervolgens een plan maken wat geheel is afgestemd op jou. Een personal training- en voedingsplan en optimalisatie van leefstijl factoren zoals slaap en stress. Ook onderwerpen als ontspanning, toekomstvisie en mindset komen aan bod. Vervolgens krijg je toegang tot onze online community, waarin je al je adviezen en schema’s op één plek hebt. We gaan met jou zitten, je doelstellingen doornemen en gaan van start met haalbare, goed geformuleerde actiepunten om deze doelstellingen te behalen. Aan de slag voor jouw progressie!

We blijven je progressie continue monitoren. Waar je staat en of er aanpassingen moeten worden gemaakt in het programma. We plannen om de 2 weken een coaching gesprek om te reflecteren op de actiepunten die we aan het begin hebben doorgenomen en kijken naar de stand van zaken. Zo kun je er zeker van zijn dat we er samen scherp blijven en blijven we er voor zorgen dat jouw traject zo optimaal en ook zo duurzaam mogelijk verloopt. Kortom: gegarandeerd succes en blijvend resultaat!

Om jou de beste coaching te bieden is het belangrijk om goed in contact te blijven, zodat jij zo volledig mogelijke begeleiding kunt ervaren.  Daarom kun je bij ons terecht voor al jouw vragen. Dit kan via ons online platform, e-mail en whatsapp. Twijfel dan ook niet om contact op te nemen, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Intakegesprek op locatie, hierin brengen we in kaart wat voor doelen jij hebt en hoe we die samen gaan bereiken voor een blijvend resultaat

Plan je gratis intakegesprek in met één van onze coaches

Hetty Kiers
Hetty Kiers
2023-11-27
Sinds juli '23 ben ik onder begeleiding van Mike. Voor het eerst merk ik een structurele verandering. Mike is realistisch, fair en weet waar hij het over heeft. Samen met Mike (en trainer Gerrie) heb ik voor het eerst vertrouwen dat ik mijn doelen ga behalen. Zo veel vertrouwen dat ik mijn PT volgend jaar ga verlengen.
Jady Boomsma
Jady Boomsma
2023-11-16
Ik heb een maand personal training en voeding van Mike gehad en heb in die tijd korte tijd veel geleerd. De personal training was ook erg leerzaam en gevarieerd, daarnaast was het ook erg gezellig! Je kan echt zien dat hij gemotiveerd is en je graag wilt helpen. Zeker waart!!
Faeez Sheikchote
Faeez Sheikchote
2023-10-26
Zeer tevreden over Mike personal trainen & Coaching, al een tijdje bezig boek goeie progressie. Wordt getraint door Johan, goeie sfeer en de training/trainingschema zijn ook top!
Jeannet Pander
Jeannet Pander
2023-09-21
Drie maand begeleiding gehad van Mike voor voeding, en PT training van Gerrie de Boer. Heel veel geleerd hoe je oefeningen moet uitvoeren en zeer gemotiveerd geworden om te blijven sporten. Zowel Mike als Gerrie zijn beide heel enthousiast en gedreven in hun werk, ik zou het iedereen aanraden die motivatie zoekt om te gaan sporten!! Bedankt heren voor jullie hulp!!
Marieke Bron
Marieke Bron
2023-08-30
Mike bedankt voor het eerste stuk voorbereiding richting een bikiniwedstrijd. Door je duidelijk en consequente aanpak heb ik grote stappen gemaakt!
Bram
Bram
2023-04-18
Goede ervaringen gehad met beide trainers. Samen met hun kennis en hulp 32,5kg afgevallen.
Peter De Bruin
Peter De Bruin
2023-04-13
Ik ben zeer tevreden over de personal training en het voedingsadvies/coaching van Mike. Als personal trainer heb ik Gerrie de Boer die je echt weet te motiveren en verbeteren. Persoonlijke aandacht, interesse, werken met schema’s is voor mij allemaal heel prettig. Wat betreft fysiek heb ik grote stappen gezet, qua voeding heb ik heel veel geleerd en daar ben ik nu veel bewuster mee bezig. De apps van Mike helpen hier echt bij.
harke de graaf
harke de graaf
2023-03-21
Super goede hulp gehad met voeding, waardoor ik al een jaar goed op niveau blijf. Vriendelijke behulpzame mensen.
Ale Vlieger
Ale Vlieger
2023-02-09
Het is je geld waard ! Je krijgt duidelijke training schema’s, handige apps om mee te sporten. Hij geeft je structuur en motivatie. Maar je moet JEZELF altijd nog zelf disciplineren maar met behulp van Mike komt dat wel goed ! 5 sterren. Dik verdiend !

Ons team bestaat uit ervaren trainers die jou de beste coaching kunnen bieden en jou te helpen met jouw progressie.

Get In Touch

Ontmoet ons!

Holwerderweg 9b, 9101 PA Dokkum

Stuur een bericht!

info@mikept.com

Bel ons!

0616113176