Mike Training & Coaching

Coaching

Passende begeleiding

Bij Mike’s Personal & Training zorgen wij ervoor dat je niet alleen maar je fysieke doelstellingen behaald, maar ook mentaal groeit en dat het duurzaam is. Hoe vaak hoor je wel niet dat een persoon is afgevallen, maar dat de kilo’s er weer bij zijn gekomen. Wij geven je de tools mee zodat je de doelstellingen die je hebt gehaald ook behoudt. 

Je progressie wordt bijgehouden, alles wordt gemonitord zodat jij de beste begeleiding krijgt die je kan verwachten. Is je doel afvallen, spieropbouw of fitter worden? Dan kan je bij ons terecht voor gerichte begeleiding om je doel snel en effectief te behalen.

Gaan we de uitdaging aan?

Afspraken

Wij werken met afspraken en hebben een vaste planning. Zo heb jij een stok achter de deur en ben jij altijd op tijd aanwezig voor de training.

Progressie

Je progressie houden we bij de hand van een lichaamsanalyse en krachtmeting. Zo weet jij waar je nu staat en bepalen we samen een doel wat we samen gaan behalen.

Beschikbaarheid

Doordeweeks zijn wij van 08:00 tot 18:00 beschikbaar voor al jouw vragen met betrekking tot coaching. Dus kom je er even niet uit of heb je vragen? Aarzel niet en neem contact.

Persoonlijke aandacht

Wij geloven in veel persoonlijk aandacht voor onze cliënten. Zo blijven we op de hoogte van wat er gaande is en zul je sneller je doelstelling behalen.

Geclassificeerd

Onze coaches zijn geclassificeerd en beschikken over de juiste kennis om jou de optimale coaching aan te bieden. Zo ben jij zeker in goede handen om je doel te behalen.

Doelgericht

Onze coaches werken doelgericht, dat betekent dat wij streven om jouw doel op een efficiënte en juiste wijze te bereiken.

Lichaamsanalyse

Elk individu heeft verschillende doelstellingen en heeft te maken met verschillende omstandigheden. Wij kijken bij elk individu wat de meest optimale manier is om het traject in te gaan. Zo zorgen we ervoor dat jij je doelstellingen behaalt, je mentaal groeit en dat je het ook vol weet te houden. 

Meest gestelde vragen

Vooraf gaan we een volledige analyse maken van jouw situatie. Aan de hand daarvan maken wij een plan/programma die specifiek voor jou is afgestemd. En daarna kunnen we aan de slag!

Je kunt jouw coach  telefonisch, via Whatsapp of e-mail bereiken voor al jouw vragen.

Ja, dat kan. Maar daar zijn wij geen voorstander van, omdat het resultaat wat je uiteindelijk kunt bereiken dan een stuk minder is in de praktijk. De coaching zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij het resultaat bereikt wat je graag zou willen. Je leert hoe jij het resultaat kunt bereiken wat je wil gaan bereiken. Met een los schema leer je in de praktijk niets.

Ja, dat kan. Echter zal er niks veranderen qua prijs. Je zult nog steeds hoogwaardige kwaliteit coaching krijgen, alleen de focus zal nu ergens anders op gelegd worden.

Wij hanteren een minimale termijn van 6 maanden voor de coaching. Je kunt je gewoontes, gedrag en  levensstijl niet binnen een zeer korte termijn aanpassen. Wij willen jou uiteindelijk het gewenste resultaat geven, daarom hanteren wij minimaal 3 maanden. Wij zien ook dat eigenlijk iedereen langer dan 3 maanden een traject bij ons volgt.

Kennis maken?

Vraag nu een gratis instakegesprek aan!

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis intake.