COACHING

Coaching op gebied van voeding (diëtetiek), slaap, beweging, mindset, stressmanagement en toekomstvisie.

efficient

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de tijd te vinden om te werken aan uw lichaam en mindset met een drukke agenda. Daarom proberen we u zoveel mogelijk uit handen te nemen door uw doelen inzichtelijk en overzichtelijk te maken en u te helpen waar nodig.

kennis

Soms kunt u het overzicht kwijtraken door alle nieuwe diëten en ‘kennis’ die u tegen komt, waardoor u niet meer goed weet wat klopt en wat niet. Door onze jarenlange kennis, ervaring en diploma’s kunnen wij u hiermee helpen. Ons doel is om u te leren hoe u het zelf kunt doen.

empathie

Voor ons is empathie de sleutel tot effectieve coaching. We begrijpen dat het veranderen van gewoonten en levensstijl niet altijd gemakkelijk is. Het kan uitdagend zijn en soms zelfs ontmoedigend. Daarom zijn we hier om niet alleen professionele begeleiding te bieden, maar ook een luisterend oor, begrip en ondersteuning.

gedragsverandering

Ons doel is niet om u zo lang mogelijk aan ons te binden, maar u afhankelijk te maken zodat u het zelf kan. We leren nieuwe gewoonten aan door het opstellen van doelen en constante evaluatie van deze doelen. Op deze manier volgt u niet een dieet of een one-size-fits-all programma, maar leert u aanpassingen die op lange termijn vol te houden zijn.

Waar andere personal trainers stoppen...

Bij Mike’s Personal Training & Coaching zorgen wij ervoor dat je niet alleen maar je fysieke doelstellingen behaald, maar ook mentaal groeit en dat de veranderingen duurzaam zijn. Hoe vaak hoor je wel niet dat iemand is afgevallen, maar dat de kilo’s er weer bij zijn gekomen en vaak nog meer dan de verloren kilo’s. Wij geven je de tools mee zodat je de doelstellingen die je hebt gehaald ook behoudt. 

Je progressie wordt bijgehouden, alles wordt gemonitord zodat jij de beste begeleiding krijgt die je kan verwachten. Is je doel afvallen, spieropbouw of fitter worden? Dan kan je bij ons terecht voor gerichte begeleiding om je doel snel en effectief te behalen.

Wat ons uniek maakt in de wereld van de coaching, is dat wij met onze jarenlange ervaring kijken naar alle facetten van je gezondheid en je niet alleen een voedingsschema onder je neus drukken. Een optimale gezondheid omvat veel meer dan alleen voeding, ondanks dat het wel een belangrijk onderdeel is. 

Team Mike heeft al veel mensen kunnen helpen met slaapverbetering, stressbestendigheid, positieve mindset, een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Wij weten als geen ander hoe we er samen jou voor kunnen zorgen dat je niet alleen fysiek maar ook mentaal goed in je vel zit.

jouw unieke traject

We geloven niet in een one-size-fits-all oplossing. Jouw nieuwe gewoontes moet naadloos aansluiten op je huidige, unieke situatie met de nodige gezonde aanpassingen en alternatieven. We zullen je niet vertellen wat u moet doen en vooral niet mag doen, maar we zullen je begeleiden bij het ontdekken van wat voor jou het beste werkt.

aanmoediging en evaluatie

We staan constant klaar voor jouw vragen en de nodige aanmoediging. We kunnen je nieuwe voedingspatroon steeds opnieuw aanpassen, totdat we samen tot jouw ideale schema komen die je makkelijk kunt volhouden.

lange termijn verandering

Uiteindelijk is ons doel om jou afhankelijk te maken van ons. We willen je leren hoe zelf richting kunt geven aan een gezonde leefstijl, waar gezonde voeding een groot aandeel in heeft. Dit houdt in dat we je handvaten geven en je leren hoe je het zelf kunt doen.