Mike Personal Training & Coaching

Coaching

Fysieke en mentale gezondheid

Bij Mike’s Personal Training & Coaching zorgen wij ervoor dat je niet alleen maar je fysieke doelstellingen behaald, maar ook mentaal groeit en dat het duurzaam is. Hoe vaak hoor je wel niet dat iemand is afgevallen, maar dat de kilo’s er weer bij zijn gekomen en vaak nog meer dan de verloren kilo’s. Wij geven je de tools mee zodat je de doelstellingen die je hebt gehaald ook behoudt. 

Je progressie wordt bijgehouden, alles wordt gemonitord zodat jij de beste begeleiding krijgt die je kan verwachten. Is je doel afvallen, spieropbouw of fitter worden? Dan kan je bij ons terecht voor gerichte begeleiding om je doel snel en effectief te behalen.

Wat ons uniek maakt in de wereld van de coaching, is dat wij met onze jarenlange ervaring kijken naar alle facetten van je gezondheid en je niet alleen een voedingsschema onder je neus drukken. Een optimale gezondheid omvat veel meer dan alleen voeding, ondanks dat het wel een belangrijk onderdeel is. 

Team Mike heeft al veel mensen kunnen helpen met slaapverbetering, stressbestendigheid, positieve mindset, een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Wij weten als geen ander hoe we er samen jou voor kunnen zorgen dat je niet alleen fysiek maar ook mentaal goed in je vel zit. 

Gaan wij samen de uitdaging aan?

Flexibele planning

We werken met afspraken en hebben een vaste planning. Zo heb jij een stok achter de deur en zorgen we er samen voor dat jij bereikt waarvoor je komt. De planning is daarentegen wel flexibel: er is altijd wel een plekje voor jou te vinden waar jij kunt sporten.

Progressie

Je progressie houden we bij de hand van regelmatige lichaamsanalyses en krachtmetingen. Zo weet jij waar je nu staat en bepalen we samen een doel wat we samen gaan behalen.

Beschikbaarheid

Doordeweeks zijn wij van 06:00 tot 22:00 beschikbaar voor al jouw vragen met betrekking tot coaching. Dus kom je er even niet uit of heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Persoonlijke aandacht

Ons team gelooft in veel persoonlijk aandacht voor onze cliënten. Zo blijven we op de hoogte van wat er gaande is en zul je sneller je doelstelling behalen.

Geclassificeerd

Onze coaches zijn geclassificeerd en beschikken over de juiste kennis om jou de optimale coaching aan te bieden. Zo ben jij zeker in goede handen om je doel te behalen.

Doelgericht

We werken samen doelgericht, dit betekent dat wij streven om jouw doelen op een efficiënte en juiste wijze te bereiken.

Nulmeting

Elk individu heeft verschillende doelstellingen en heeft te maken met verschillende omstandigheden. We beginnen elk traject met aan analyse van de huidige situatie: de nulmeting. Dit doen we door in kaart te brengen waar jij begint. We brengen in kaart hoe jij slaapt, eet, beweegt, ontspant en zelfs hoe jouw mindset is. Bij deze nulmeting kan een vetmeting bij horen, uiteraard alleen wanneer jij je hier prettig bij voelt. Wij kijken bij elk individu wat de meest optimale manier is om het traject in te gaan en maken zo voor iedereen een op maat gemaakt plan, die echt alleen hoort bij jouw doelen. Wij geloven erin dat je niet alleen voorgekauwt moet krijgen hoe je iets moet doen, maar moet leren hoe je het zelf kan doen zodat je een blijvend resultaat behaalt.

We beginnen met een nulmeting: vetmeting, meting van hoe je beweegt en een analyse van je doelen

Meest gestelde vragen

Vooraf gaan we een volledige analyse maken van jouw situatie. Aan de hand daarvan maken wij een plan/programma die specifiek voor jou is afgestemd. En daarna kunnen we meteen aan de slag!

Je kunt jouw coach  telefonisch, via Whatsapp of e-mail bereiken voor al jouw vragen.

Ja, dat kan. Maar daar zijn wij geen voorstander van, omdat het resultaat wat je uiteindelijk bereikt in de praktijk vaak een stuk minder is. De coaching zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij leert hoe je het zelf moet doen, zodat je altijd op jezelf en je eigen kennis terug kan vallen.  Met een los voedings- of trainingsschema leer je in principe niets.

Ja, dat kan. Echter zal er niks veranderen qua prijs. Je zult nog steeds hoogwaardige kwaliteit coaching krijgen, alleen de focus zal nu ergens anders op gelegd worden.

Wij hanteren een minimale termijn van 3 maanden voor de coaching, dit is niet om je een lang abonnement aan te smeren, maar ervaring wijst uit dat je je gewoontes, gedrag en  levensstijl niet binnen een paar weken kunt aanpassen. Wij willen jou uiteindelijk het gewenste resultaat geven, daarom hanteren wij minimaal 3 maanden. Wij zien echter in de praktijk dat nagenoeg niemand stopt na 3 maanden, omdat de meeste mensen dan nog niet zijn uitgeleerd. 

  • Personal training
  • Small group training
  • Coaching op alle onderdelen van gezondheid
  • Online coaching
  • Voedingsbegeleiding
Personal training, één op één training, jouw unieke traject

Eindelijk een keer resultaat behalen?

Zekerheid dat je progressie boekt en nooit meer twijfelen over het resultaat. Onze deskundige coaches helpen je met afvallen, spieropbouw, een gezondere levensstijl en een duurzame sportervaring.